Gelaatsverzorging

De ultieme versteviging voor uw gezicht is de Cryo-facelift behandeling.

Samen met de verstevigende producten van Medex Bio Sciences Cosmetics is deze behandeling het meest efficient en heeft het een langdurige werking op uw gezicht en hals. De huid wordt in de diepte verzorgt waar het de juiste implusen afgeeft om het huidbeeld te verbeteren.

De huid wordt teruggebracht naar 0 graden zo worden de fibroblasten gestimuleert. Fibroblasten zijn cellen in het bindweefsel die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en elastine in de huid, ook werken fibroblasten wondhelend. Naarmate je ouder wordt neemt het aantal fibroblasten af en worden ze minder actief, waardoor de huid dus gaat inzakken. Door de stimulatie van de fibroblasten met de Cryo21 wordt de huid weer dikker en steviger waardoor rimpeltjes en lijntjes vervagen. Er ontstaat een intensere modellering van het gezicht en hals (evt. "vetzakje" onder de kin wordt ook gereduceerd en de kaaklijn wordt strakker).

80% van het behaalde effect creëert u zelf door thuis de juiste producten te (blijven!) gebruiken en volstaat een Cryo/facelift behandeling 1x om de 4 à 6 weken.

Is uw huid in dermate verslapte staat of heeft u al lang geen intensieve gezichtsverzorging meer gedaan dan adviseren wij om met een kuur te beginnen. Een kuur bestaat uit 5 behandelingen gedurende 1x per week. Vervolgens onderhoud u uw huid met een behandeling 1x in de 6 weken.

 gezicht a min   geizcht min gezicht min