Bel gerust: 011 - 647167

logo arctikcryo21

Wilt u vetcellen graag definitief verwijderen, maar bent u geen voorstander van liposuctie? Met Cryolipolyse (ook wel coolsculpting genoemd) hebben we een goed alternatief voor liposuctie zonder de vervelende bijwerkingen en hersteltijd. Wij maken daarvoor gebruik van de ArctikCryo21 methode.

 

Arctik Cryo 21: Slank worden door vetcellen te bevriezen en zonder chirurgische ingreep!

arctik foto

De perfectionering lichaam en gezicht, de enige methode op de markt die tot -20° daalt,

voor verstevigende en afslankbehandelingen met een verlies van 1 tot 6 cm vanaf de eerste sessie.

Arctik Cryo 21 is het enige toestel dat u toelaat om de antiveroudering en modellering van het lichaam te bewerken dankzij het veroorzaken van een termische schok die de lichaamstemperatuur vermindert en de vernietiging van de vetstoffen vergemakkelijkt.

Laat uw vetcellen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Met een temperatuur van -10/-20 ° bevriezen we de opgestapelde vetcellen weg. Vetcellen kunnen niet tegen de kou en gaan kristalliseren, vervolgens zullen deze ons lichaam verlaten op de natuurlijke weg. Eenmaal ze weg zijn, komen ze ook niet meer terug! Definitieve resultaten indien geen gewichtstoename.

 

Door de soepel beweegbare kop kunnen we doelgericht werken op de zones die u wilt zoals; gezicht, hals & decollete, dubbele kin, armen, borsten, lovehandles, buik, rug, billen, rijbroek, dijen en kuiten.

Effecten op het lichaam:

*Bevriezen van de vetcellen

*Versteviging van de huid

*Vermindering cellulitis en striemen

*Contourverbetering en afslanking van het lichaam

*Stimulering bloedsomloop

*Draineert afvalstoffen en lymfe

*Effecten op zware benen

Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken of vetophoping laten verdwijnen. Bij versteviging denken we meteen aan verslapte bovenarmen, binnenkant van de bovenbenen, buik verstevigen, enz.

 

110€ per zone/behandeling  - 6 behandelingen/zones 550€

Voorbeelden, allemaal na 1 behandeling! 

buik cryo 5buik cryo 71x 

Verloop

Hoe werkt het?

Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en die verminder je door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker aan te pakken is met sporten en gezonde voeding. Denk hierbij aan cellulitis, maar we willen er natuurlijk wel graag van af!

Cryolipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat. Als de cel eenmaal is afgebroken wordt deze via de natuurlijke weg uit ons lichaam verwijderd.

Dermatologen aan de prestigeuze Harvard Medical School (VS) dr. Dieter Manstein en dr. Rox Anderson, ontdekten namelijk dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren (bevriezen). Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.

Het is een methode gebaseerd op het bevriezen van vetcellen. Met een manuele kop van -20 graden gaan we over uw huid, waardoor de vetcellen in uw huid ongeveer tot 4 graden worden afgekoeld. De vetcellen zijn niet bestand tegen deze thermische schok en gaan kristalliseren. Daardoor sterft een vetcel op natuurlijke wijze en wordt deze afgevoerd naar uw lymfesysteem. U moet tijdens een kuur daarom veel water drinken (zo’n anderhalve liter per dag) om de vetcellen af te voeren.

U kunt de Arctik Cryo21 vergelijken met liposuctie, maar dan zonder operatie en hersteltijd. Elke keer dat u behandeld wordt zal een laagje vetcellen verdwijnen.

 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk.

Allereerst doen we een intakegesprek waarbij we uw wensen en verwachtingen bespreken. Ook worden de contra-indicaties besproken. Voor de behandeling wordt de te behandelen zone opgemeten en maken we een voorfoto.

De behandeling zelf duurt 20-30 minuten. Er wordt een cellulitis creme of verstevigende creme aangebracht op de werkzone terwijl de behandelkop afkoelt tot de gewenste temperatuur. Deze temperatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beoogde resultaat (vetvermindering of versteviging).

Na de behandeling meten we weer zodat u meteen het resultaat ziet.

Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig om een mooi resultaat te hebben. Maar het resultaat dat u hebt bereikt is blijvend. De vetcel is weg. De tijd tussen de behandelingen is 15 dagen, zodat uw lichaam de tijd heeft om alle afvalstoffen te verwerken. De behandeling werkt namelijk nog 2 weken door. Wij adviseren daarom ook om veel water te drinken om het goed door te spoelen zodat de vetcellen sneller afgevoerd worden.

Wat moet u na een behandeling wel en niet doen?

Als u een kuur wilt volgen is het noodzakelijk dat u een gezonde levensstijl hebt en dat u voldoende beweegt  en dat u minimaal 2 liter water per dag drinkt. Uit ervaring is gebleken dat klanten die niet genoeg drinken langzamer vet verliezen dan klanten die wel minimaal 2 liter water drinken per dag (thee mag ook).  Daarnaast mag u 2 uur na de behandeling niet intensief gaan sporten, warm bad nemen of sauna/jacuzzi gebruiken.

 

Let op: de behandeling met de Arctik is niet bedoeld om substantieel gewicht te verliezen. De methode kan bovendien niet worden toegepast bij deze contra-indicaties:

  • Obesitas
  • Hartkwalen
  • Huidaandoeningen of ontstekingen
  • Epilepsie of een ernstige ziekte
  • Zwangerschap

                  hormonaal vet op onderrug                              buik, vetcelbevriezing + versteviging                  

rugbuik cryo 9 minbenen min

                bovenbenen versteviging

 

3x3x abuik 2x

 

 

 

 

cryo reclame