Cryolipolyse

logo arctikcryo21

Vetcelbevriezing of cryolipolise

Cryotherapie, wat is dat?

Cryotherapie is een therapeutische koude toepassing die werkt met een thermische schok om een vasoconstrictie en een stimulering van de thermische receptoren in de huid te genereren. De naam stamt uit het oude Grieks: het is de samentrekking van de « krùos », wat koude betekent en van de « therapeia », wat kuur betekent.

De mens heeft al heel lang kennis van de therapeutische eigenschappen van koude. We vinden sporen terug van koude behandelingen in het oude Egypte, in de tijd van de Romeinen of nog in het oude Griekenland. Ook al zijn de technieken niet recent, toch kennen ze vandaag de dag een groeiend succes.

 

Arctik Cryo 21: Slank worden door vetcellen te bevriezen en zonder chirurgische ingreep!

arctik foto

 

De perfectionering lichaam en gezicht, de enige methode op de markt die tot -20° daalt,

voor verstevigende en afslankbehandelingen met een verlies van 2 tot 6 cm vanaf de eerste sessie.

Arctik / Cryo 21 is het enige toestel dat U toelaat om de antiveroudering en modellering van het lichaam te bewerken dankzij het veroorzaken van een termische schok die de lichaamstemperatuur vermindert en de vernietiging van de vetstoffen vergemakkelijkt.

Laat uw vetcellen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Met een temperatuur van -10/-20 ° bevriezen we de opgestapelde vetcellen weg. Vetcellen kunnen niet tegen de kou en gaan kristalliseren, vervolgens zullen deze ons lichaam verlaten op de natuurlijke weg. Eenmaal ze weg zijn, komen ze ook niet meer terug! Definitieve resultaten indien geen gewichtstoename.

 

Door de soepel beweegbare kop kunnen we doelgericht werken op de zones die u wilt zoals; gezicht, hals & decollete, dubbele kin, armen, borsten, lovehandles, buik, rug, billen, rijbroek, dijen en kuiten.

Effecten op het lichaam:

*Bevriezen van de vetcellen

*Versteviging van de huid

*Vermindering cellulitis en striemen

*Contourverbetering en afslanking van het lichaam

*Stimulering bloedsomloop

*Draineert afvalstoffen en lymfe

*Effecten op zware benen

Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken of vetophoping laten verdwijnen. Bij versteviging denken we meteen aan verslapte bovenarmen, binnenkant van de bovenbenen, buik verstevigen, enz.

 

De behandeling duurt slechts 20-30 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat. Het is volledig pijnloos, snel en betaalbaar!

U kunt de Arctik Cryo21 vergelijken met liposuctie, maar dan zonder operatie en hersteltijd. Elke keer dat u behandeld wordt zal een laagje vetcellen verdwijnen.

 

buik cryo 5buik cryo 7buik cryo 8buik cryo v

 voorbeelden, allemaal na 1 behandeling!

 

Verloop

Hoe werkt het?

Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en die verminder je door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker aan te pakken is met sporten en gezonde voeding. Denk hierbij aan cellulitis, maar we willen er natuurlijk wel graag van af!

Cryo lipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat. Als de cel eenmaal is afgebroken wordt deze via de natuurlijke weg uit ons lichaam verwijders.

Dermatologen aan de prestigeuze Harvard Medical School (VS) dr. Dieter Manstein en dr. Rox Anderson, ontdekten namelijk dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren (bevriezen). Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryo lipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.


Is het veilig?

Onderzoek heeft aangetoond dat alleen de vetcellen kwetsbaar zijn voor de effecten van koude en dus niet de omliggende weefsels, en dat vetcellen op een veilige manier het lichaam verlaten zonder nadelige effecten. Het effect treedt op omdat vetcellen waterhoudende cellen zijn en kristalliseren (bevriezen) bij een temperatuur boven het vriespunt.

Met behulp van de Arctik/Cryo21 kan vetweefsel op een veilige manier afgebroken worden terwijl de huid, spieren en zenuwen intact blijven.

 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk.

Allereerst doen we een intakegesprek waarbij we uw wensen en verwachtingen bespreken. Ook worden de contra-indicaties besproken. Voor de behandeling wordt de te behandelen zone opgemeten en maken we een voorfoto.

De behandeling zelf duurt 20-30 minuten. Er wordt een cellulitis creme of verstevigende creme aangebracht op de werkzone terwijl de behandelkop afkoelt tot de gewenste temperatuur. Deze temperatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beoogde resultaat (vetvermindering of versteviging).

Na de behandeling meten we weer zodat u meteen het resultaat ziet.

Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig om een mooi resultaat te hebben. Maar het resultaat dat u hebt bereikt is blijvend. De vetcel is weg. De tijd tussen de behandelingen is 15 dagen, zodat uw lichaam de tijd heeft om alle afvalstoffen te verwerken. De behandeling werkt namelijk nog 2 weken door. Wij adviseren daarom ook om veel water te drinken om het goed door te spoelen zodat de vetcellen sneller afgevoerd worden.

Wat moet u na een behandeling wel en niet doen?

Als u een kuur wilt volgen is het noodzakelijk dat u een gezonde levensstijl hebt en dat u voldoende beweegt  en dat u minimaal 2 liter water per dag drinkt. Uit ervaring is gebleken dat klanten die niet genoeg drinken langzamer vet verliezen dan klanten die wel minimaal 2 liter water drinken per dag (thee mag ook).  Daarnaast mag u 2 uur na de behandeling niet intensief gaan sporten, warm bad nemen of sauna/jacuzzi gebruiken.

 

                  hormonaal vet op onderrug                              buik, vetcelbevriezing + versteviging                  

rugbuik cryo 9 minbenen min

                bovenbenen versteviging