Bel gerust: 011 - 647167

 
HydraFacial Logo Black
 
Wat is HydraFacial?
HydraFacial® is een non-invasieve behandeling die werkt in verschillende noodzakelijke stappen om de huid voor te bereiden en te verbeteren. Het combineert de voordelen van een next-level hydradermabrasie, een chemische peeling, geautomatiseerde en pijnloze extracties en een unieke insluizing van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden. Dit gebeurt in één snelle pijnloze verzorging met gegarandeerde resultaten en zonder wachttijd of irritatie. De huid ziet er meteen fris en gezond uit, waardoor je klant zal stralen vanaf het moment dat ze naar buiten gaat en tegelijkertijd toch een stevige anti-aging behandeling hebben ondergaan.
 
HF Treatment Photo 0022 preview

HF Treatment Photo 0025 preview

 

 

 

 

Goed voor alle huidtypes. De HydraFacial MD® behandeling is niet alleen effectief in het verbeteren van de gezondheid van de huid, maar ook perfect inzetbaar voor het volgende:

  • UV-schade – hyperpigmentatie – oneven huidskleur
  • Fijne lijntjes en rimpels – droge of gedehydrateerde huid
  • Verlies van structuur, weerstand en stevigheid
  • Vette en acnegevoelige huid – verstopte en verwijde poriën
  • Verouderde huid, verslapte huid

De gezondheid van de huid wordt verbeterd met de HydraFacial® behandeltechniek en is geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder voor de probleemhuid. De behandeling kan eenzijdig worden ingezet, een kuur wordt toegepast voor het verbeteren van de huid(problemen). Om de gezondheid van de huid te behouden en/of verder te verbeteren is het aanbevolen ieder maand een HydraFacial® toe te passen.

 
Meer info: www.hydrafacial.be of bij de schoonheidsspecialiste.
 
HydraFacial resultaat acne previewHydraFacial resultaat fijne lijntjes previewHydraFacial resultaat onzuiverheden pigmentatie previewHydraFacial resultaat rimpels previewHydraFacial resultaat UV schade preview