Schoonheidsstudio Charme wil enkel het beste wil voor haar klanten, daarom werken wij samen met een ervaren specialist in de permanente make-up, Bieke Hendriks van Epic Wonders.

Permanente make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren, welke drie tot vijf jaar blijven zitten en vaak zelfs nog langer! Het is een comfort dat als je het eenmaal hebt, niet meer kunt missen.

Permanente make-up is voor iedereen die er op ieder moment van de dag verzorgd uit wil zien.

Als u allergisch bent voor gewone make-up, of weinig tijd of zin heeft om u op te maken, is permanente make-up de oplossing.

Perfect onder alle omstandigheden, met het sporten, in het zwembad en in de sauna, uw make-up blijft altijd op z'n plaats.

Heeft u uw permanente make-up niet bij ons laten aanbrengen, maar wilt u deze wél graag bij ons laten bijwerken? Ook dan bent u van harte welkom.

eyeliner

 

De nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up voor de wenkbrauwen wordt eveneens toegepast door specialiste Bieke Hendriks van Epic Wonders.

In de opperhuid worden met een blade (tot 18 micronaalden op een rij) fijne haartjes met de haar-groeirichting mee gepigmenteerd. Semi-permanente wenkbrauwen geven het effect van ultrafijne wenkbrauwhaartjes wat resulteert in een natuurlijke look. Volle wenkbrauwen zijn de trend van nu en met deze nieuwe techniek liggen prachtige wenkbrauwen binnen ieders handbereik.

micromicro 2